shineez.blogg.se

Kommentera, dela och följ. :)

Dagens video 3

Kategori: Allmänt

Nu är det midsommar

Kategori: Allmänt

Ja då är det midsommar idag. Vad ska ni hitta på i dag då? Som jag sa innan ska jag fira hemma hos farfar med pappa, farbror och farfar. Och denna gången ska det bli jätte roligt för jag ska laga maten. Ja det var allt för nu ska snart börja så smått med maten. Sen kommer ni få lite bilder från midsommaren. Men vi ses senare.

Önskar alla en GLAD MIDSOMMAR. =)

Snart midsommar

Kategori: Allmänt

Ja snart är det midsommar gud va det ska bli roligt. Ska bara fira med farfar, farbror och pappa i år, så vi blir bara 4. Så jag och farfar var och handla lite idag som vi ska ha till midsommar. Som sill, lax, dill, nypotatis och gräddfil. Såna där tradionela grejer. Och nu sitter jag bara vid datorn och tv:n lite gran. Ja det var allt för nu men vi ses senare.

Dagens video 2

Kategori: Allmänt

Hatar mobbare....

Kategori: Allmänt

Jag vet inte varför folk hatar mig så mycket att dem inte äns vill va med mig.... Men när mamma sen dog, så märkte jag att det var så hilma många som helt plötsligt blev så snälla. Krävs det en sån hemsk grej för att folk ska prata med mig eller va med mig?? Det ända folk bryr sig om är utseende, och jag har börjat tröttna på de. Fattar ni inte det är inte roligt.... Och alla folk där ute som mobbar folk. För deras utseende eller hur dem går eller vad det nu är. Sluta för jag hatar er och ni är så jävla dumma ihuvudet, så det inte finns allså. Ni fattar inte att ni skadar folk eller?
 

Dagens video 1

Kategori: Allmänt

Snart Ullared! <3

Kategori: Allmänt

Hej.

Idag bestämde jag och pappa att vi skulle till ullared på Lördag. Och då blir det att köpa lite grejer som smink, kläder och grejer till rummet. Ska inreda om lite i mitt rum. Ni ska få se hur det blivit när det är färdigt.

Ja idag har det inte hänt så mycket, bara kollat på tv och suttit vid datron. Sen ska ni också få bilder på vad jag kommer köpa. Kommer antagligen på Lördag eftermiddag eller Söndag.

Ja det var allt för idag men ses mer i morgon.


Jag

Kategori: Allmänt

Hej hej då har man skaffat en ny blogg. Jag har haft innan men jag blir aldrig nöjd. Så nu hoppas ja jag blir nöjd.
Så nu när man har en ny blogg tänkte jag presentera mig lite i en snabb fakta. =)

Namn: Johanna
Ålder: 13år
Familj: Pappa, en storebror och mina husdjur.
Intressen: Va med kompisar, chilla, träna, och fotografera.
Vad jag vill bli när jag blir stor: Kock, fotograf eller vetrinär.
Tre saker jag skulle ta med till en öde ö: Fiskspö, tänstickor och en vän.

Om ni undrar mer så ställ gärna din fråga. Svarar på allt. Ha det bra ses i nästa inlägg. :)

 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.